maandag 9 september 2013

Meer bezoekers met uw eigen marketingtool!


Meer bezoekers, dus meer klanten en dus meer omzet?
Tegenwoordig weet iedereen wel zo'n beetje dat een bedrijf een website nodig heeft. Maar hoe kom je dan aan de traffic naar de website? Een oplossing hiervoor is artikelmarketing. 
Artikelmarketing is het plaatsen van artikelen op verschillende sites met verwijzingen naar de eigen website. Linkbuilding met content is de beste methode om uw site hoger in de zoekmachines te laten komen. Professionals spelen hier handig op in en vragen enorme bedragen. Dit terwijl ze hier een handige artikel marketing tool voor tot hun beschikking hebben. Eentje die werkt. Eentje die resultaten boekt…
Uw eigen artikel marketing tool.
Zelf in een handomdraai artikelen plaatsen op internet? Hierdoor stijgt uw website in Google en zal uw website automatisch meer bezoekers krijgen. Stel dat iemand zoekt op autobanden en u hebt een website die autobanden verkoopt, dan wilt u toch zeker dat diegene op uw website terechtkomt? Het is immers een potentiële klant!
Deze artikel marketing tool is een hulpmiddel bij linkbuilding. U kunt zelf met een aantal klikken artikelen plaatsen op meer dan dertig websites. En het aantal websites breidt zich constant uit. Dit bespaart u een hoop tijd en ook geld. U hoeft niet langer te onderhandelen met diverse webmasters of u wel of niet een artikel met link mag plaatsen op hun website. En tegen welk prijskaartje. Met deze  artikel marketing tool heeft u de mogelijkheid om éénmalig 25 artikelen te verspreiden of maandelijks 100 of 200 voor een vast maandelijks bedrag.
Probeer deze artikel marketing tool vrijblijvend uit voor 29 euro. Toch niet tevreden? Opzeggen binnen 30 dagen betekend uw geld terug. En een lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten